Prve fotografije Huawei Honor Cherry telefona

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije o novom dolazećem Huawei telefonu, a sada imamo fotografije koje prikazuju uređaj uživo, kao i negovo kodno ime - Honor Cherry

Pre nekoliko dana pojavile su se informacije o novom dolazećem Huawei telefonu, a sada imamo fotografije koje prikazuju uređaj uživo. Telefon će biti deo Honor linije, a trenutno nosi kodno ime Cherry.
Huawei Honor Cherry će navodno biti prvo lansiran u Rusiji, po ceni između 225 i 260 dolara. Nakon toga će postati dostupan i u ostalim zemljama. Telefon će pokretati Kirin 620 čipset (izrađen u 29nm procesu), koji se sastoji od osmojezgarnog Cortex-A53 jezgra i Mali-450MP4 GPU-a, a ima i 150Mbps LTE konekciju. Kamera će najverovatnije imati 13MP senzor, dok će kapacitet baterije biti 2550mAh, a trebalo bi da traje oko 51 sat pri normalnom korišćenju, 28 sati uz učestalo korišćenje, odnosno 80 sati uz laganu upotrebu.
huawei2_6.jpgIzvor: GSMArenaSve informacije u vezi sa kompanijom Huawei, možete pogledati na Huawei stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi