Programeri Call of Duty: Advanced Warfare naslova o jedinstvenim aspektima igre (video)

Glen Šofild i Majkl Kondrej, dva ključna čoveka koji stoje iza Call of Duty: Advanced Warfare igre, govorili su u nedavnom intervjuu o dizajnu igre i uticajima koji su doveli do stvaranja igre

Glen Šofild i Majkl Kondrej, dva ključna čoveka koji stoje iza Call of Duty: Advanced Warfare igre, govorili su u nedavnom intervjuu o dizajnu igre i uticajima koji su doveli do stvaranja bitnih elemenata u igri. Programeri su istakli da se Call of Duty: Advanced Warfare ističe jer nije u pitanju sci-fi naslov, što je bio jedan od većih izazova u kreiranju igre. Prema njihovim rečima, CoD odiše uverljivošću i može se poistovetiti sa elementima u igri, jer je korišćen set koji se odigrava u budućnosti, ali uz pogled na prošlost.
Akcija igre je smeštena u 2054. godinu, a radnja je bazirana na mnogim dešavanjima iz stvarnosti. Događaji koji će se odigrati u Call of Duty: Advanced Warfare single-player kampanji će biti nastavak nekih događaja koji se odigravaju danas, u igrivim scenarijima koji se mogu razumeti. Jedna od jačih stavki kampanje će biti i Kevin Spejsi, a popularni glumac je u ulozi Džonatana Ajronsa – glavnog antagoniste u igri. Call of Duty: Advanced Warfare će globalno biti lansiran 4. novembra, a biće dostupan na PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One platformama.

Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi