Prodaja Assassin's Creed Syndicate igre u prvoj nedelji znatno manja pod uticajem bagova koje je doneo Unity

Izdavač Ubisoft je otkrio detalje o prodaji nove Assassin's Creed Syndicate igre

Kao deo svog najnovijeg finansijskog izveštaja, izdavač Ubisoft je otkrio detalje o prodaji nove Assassin’s Creed Syndicate igre. Iako nije naveden broj prodatih primeraka, Ubisoft je izjavio da je prodaja u prvoj nedelji daleko manja u poređenju sa Assassin’s Creed Unity. Međutim, prodaja u drugoj nedelji ukazuje na znatno poboljšanje.
Finansijski direktor Alan Martinez, je izjavio da prihod koji je ostvario Syndicate tokom svoje prve nedelje objave je očigledno pod uticajem problema koje je imao Assassin’s Creed Unity. Unity je objavljen u oktobru 2014. godine, i bio je prepun bagova i tehničkih problema. Međutim, nedavna objava Syndicate igre je prošla znatno bolje sa tehničke strane, što objašnjava poboljšanje prodaje u drugoj nedelji.
Direktor Jivis Giljermo, je izjavio da su kritike nove Syndicate igre uglavnom pozitivne. Takođe je naveo da prodaja Syndicate igre nevorovatno podseća na Assassin’s Creed IV: Black Flag, koji je prodat u preko 10 miliona primeraka zaključno sa 31. decembrom 2014. godine. Pored toga, Giljermo je izjavio da će ukupni “plejtajm” Syndicate-a biti znatno povećan u odnosu na Unity.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi