Procureo datum izlaska novog God of War naslova

Iako Sony još uvek nije ništa potvrdio, u izveštajima se tvrdi da postoji dosta nagoveštaja da je upravo to datum kada stiže igra.

Sony Santa Monica je pre nekoliko meseci potvrdio da razvija novi God of War naslov. Oni su čak potvrdili i neke informacije u vezi predstojeće igre, ali nisu dali ni okviran datum izlaska u tom trenutku. Ukoliko je verovati novom izveštaju, datum objave je procureo od strane portugalske maloprodaje. Ovo je ipak daleko od zvanične potvrde, ali daje nagoveštaj fanovima kada mogu da očekuju igru.
Gaming Replay je objavio da je 14. septembar datum kada možemo očekivati novu igru u God of War serijalu. Iako Sony još uvek nije ništa potvrdio, u izveštajima se tvrdi da postoji dosta nagoveštaja da je upravo to datum kada stiže igra. Sony će možda nešto više o igri želeti da kaže na E3 2017 sajmu.
Predstojeća God of War igra će naravno biti ekskluzivna za PlayStation 4 konzolu. Dobra vest je i da gejmeri neće morati da kupuju PS4 Pro konzolu kako bi igrali ovu igru, već će ona biti igriva i na PlayStation 4 konzoli.
Poznati sistemski zahtevi za The Elder Scrolls Online: Morrowind
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi