Procurele specifikacije Motorola Kinzie telefona

Novi Motorola smartfon, koji nosi naziv Kinzie, procureo je online sa prilično impresivnim karakteristikama, koje uključuju Snapdragon 810, 3GB RAM-a i 20MP kameru.

Novi Motorola smartfon, koji nosi naziv Kinzie, procureo je online sa prilično impresivnim karakteristikama. Motorola XT1585 Kinzie pojavio se u tvitu Nowhereelse.fr urednika Stiva Hemerstofera, koji ima dobre rezultate u praćenju procurelih informacija preko svog @OnLeaks naloga. Prema njegovim tvrdnjama, Motorola XT1585 Kinzie stiže uz 5.5-inčni displejm, sa 2560 x 1440p rezolucijom i 534ppi. Telefon će pokretati osmojezgarni Qualcomm Snapdragon 810 procesor sa radnim taktom od 1.9GHz. Tu je 3GB RAM-a, dok je GPU Qualcommov Adreno 430. Prisutno je i 32GB skladišnog prostora i Android 5.1.1 softver. Kamera na poleđini telefona je od 20MP, sposobna za snimanje 4K videa, dok je prednja kamera od 4.8MP sposobna za 1080p video. Očekuje se da bismo Motorola Kinzie telefon mogli videti već narednog meseca.Izvor: Pocket-lint

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi