Procurela HTC U Ocean prezentacija otkriva detalje o telefonu

Veliki broj izveštaja otkriva da HTC radi na novom premijum telefonu koji će uskoro biti objavljen. Telefon nosi naziv HTC U (Ocean)

Veliki broj izveštaja otkriva da HTC radi na novom premijum telefonu, koji će uskoro biti objavljen. Telefon nosi naziv HTC U (Ocean), odnosno ovo je kodno ime uređaja. Procurela prezentacija se sada pojavila onlajn, a otkriva neke ključne detalje o novom telefonu.
htc2_31.jpgProcurela HTC Ocean prezentacija pokazuje da će telefon pokretati Snapdragon 835 procesor, a opcije konfigurisanja uključuju 4GB/6GB RAM-a i 64GB/128GB internog skladišnog prostora. Očekuje se da će telefon imati 5.5-inčni WQHD displej, Android 7.1 Nougat operativni sistem, 3000mAh bateriju uz Quick Charge 3.0 podršku i drugo.
htc3_17.jpgJedna od jedinstvenih funkcija, koje će krasiti HTC U Ocean, jesu Edge Sensors. Opisano je da će telefon imati ivice sa senzorima, koji će korisnicima omogućiti obavljanje određenih akcija (poketanje kamere, aplikacija i slično).
htc4_6.jpgMoguće je da će se tu naći i podrška za naprednu gestikulaciju, za naredbe kao što je pokretanje Wi-Fi Hotspota, lansiranje Google Assistanta, HTC Sense Companiona ili kamere. HTC još uvek nije potvrdio zvanično ništa o HTC U Ocean telefonu.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi