Problemi sa savijanjem Nintendo Switch konzole?

U poslednje vreme smo svedoci da se kod brojnih novih proizvoda pojavljuju problemi i pored toga što su obavljena brojna beta testiranja

U poslednje vreme smo svedoci da se kod brojnih novih proizvoda pojavljuju problemi i pored toga što su obavljena brojna beta testiranja. Do toga dolazi zato što se testiranja obavljaju u fabrikama u strogo kontrolisanom okruženju koje više nije isto kada proizvod bude isporučen stotinama hiljada potrošača koji ga koriste na različite načine i podešavanja. Dok se činilo da su problemi sa Joy-Con kontrolerima na Nintendo Switch konzoli rešeni, novi problem se izgleda pojavio.
U upisu koji je objavljen na Redditu možemo videti fotografiju onog što bi trebalo da bude savijena Nintendo Switch konzola. Ovo nije jedini korisnik koji se pojavio sa tim problemom jer se na Redditu moglo pročitati još ovakvih pritužbi.
Što se tiče toga kako se ovo dešava, postoji teorija. Kada se Nintendo Switch konzola postavi na dock i ekran bude ugašen, zadnji deo Switch konzole postaje topliji nasuprot metalnom delu docka, a kako se plastika i toplota ne podnose baš najbolje, to uzrokuje savijanje. Naravno, nisu svi korisnici Nintendo Switch konzole iskusili ovaj problem, ali on očigledno postoji.
Capcom ubedio Nintendo da poveća količinu memorije Switch konzole
Izvor: Reddit

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi