Premijera nove serije Samsung SUHD TV u Srbiji

Kompanija Samsung premijerno je u Srbiji predstavila novu generaciju pametnih televizora koji postavljaju nove standarde u ovom segmentu industrije

Kompanija Samsung premijerno je u Srbiji predstavila novu generaciju pametnih televizora koji postavljaju nove standarde u ovom segmentu industrije. Najbolje iz ovogodišnje ponude su zakrivljeni SUHD televizori koji korisnicima nude superioran kvalitet slike sa najnovijom Quantum dot tehnologijom, zakrivljen ekran sa najtanjim okvirom i jednostavan pristup omiljenim sadržajima na jednom mestu.
Novi SUHD televizori za 2016. godinu su po prvi put opremljeni 10-bitnim Quantum dot ekranom, koji je izrađen bez upotrebe kadmijuma. Samsung je u razvojnom centru počeo da radi na tehnologiji nano kristala još 2002. godine i tokom proteklih 14 godina razvoja, usavršeno je čak 150 patenata.
Test: Samsung 40JU6000W
„Samsung je posvećen pružanju prijatnijeg i lagodnijeg korisničkog iskustva. U ovogodišnjoj ponudi umreženih proizvoda i usluga posebno mesto zauzimaju pametni televizori sa Quantum dot tehnologijom, koje sa zadovoljstvom predstavljamo kupcima u Srbiji“, rekao je Milan Vujovic, direktor marketinga kompanije Samsung za Adriatik regiju. „Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u razvoju ove tehnologije, kao i desetogodišnjoj liderskoj poziciji u ovoj grani industrije, siguran sam da će i novi Samsung SUHD televizori svojim izuzetnim prikazom slike i reprodukcijom tona i ove godine nadmašiti očekivanja korisnika“.
MilanVujovicdirektormarketingaSamsung.jpg
Nova serija televizora nudi i mogućnost prikaza slike visokog dinamičkog raspona (HDR1000), za veći nivo kontrasta između svetlih i tamnih slika. Nova Ultra Black tehnologija takođe znatno umanjuje refleksiju svetlosti u prostoru, pa korisnici mogu da uživaju u izuzetnom kvalitetu slike bez odsjaja.
SUHD televizori imaju izuzetno tanak okvir, a dizajn 360 stepeni predstavlja koncept po kome se svakom delu uređaja posvećuje posebna pažnja, uključujući i zadnju stranu. Samsung je tražio način da eliminiše sve nepotrebne elemente, donoseći jedan elegantan proizvod koji je lep iz svakog ugla gledanja.
19756792692_21bd67985e_o.jpg
Zahvaljujući naprednom operativnom sistemu korisnicima je omogućen pristup čitavoj zbirci zabavnog sadržaja na jednom mestu. Ovu generaciju Samsung Smart televizora takodje pokreće platforma Tizen koja sada korisnicima olakšava pregled omiljenih sadržaja i usluga. Novi TV prijemnici donose unapređen Smart Hub kao središnje mesto za pregled TV programa, filmova i igara. Ovi televizori automatski prepoznaju i spoljašnje uređaje kao što su multimedijalni plejeri, igračke konzole ili kućni bioskop, pa je u tom slučaju moguće jednim daljinskim upravljačem kontrolisati sve uređaje.
Kompanija je prikazala vodeće uređaje, od serije 7000 i 8000, do premium serije 9000, a čitava ovogodišnja serija Samsung televizora već je dostupna kupcima u Srbiji, u ponudi kod maloprodajnih partnera.
Izvor: Samsung
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi