Predstavljena tri nova moda za Star Wars Battlefront igru

DICE je predstavio tri nova moda za predstojeći Star Wars Battlefront, koji će se zvati Hero Hunt, Droid Run i Cargo

DICE je predstavio tri nova moda za svoju predstojeću Star Wars Battlefront igru, koji će se zvati Hero Hunt, Droid Run i Cargo. Pored tri nova moda, DICE je predstavio svoj DLC pass koji će koštati 50 dolara.
U Hero Hunt modu jedan igrač preuzima ulogu džedaja ili sita, pokušavajući da se izbori protiv sedam drugih igrača koji igraju kao imperijalne/pobunjeničke sile. Nakon što jedan od sedam igrača porazi džedaja/sita, preuzima njegovu ulogu. Pobednik je onaj igrač koji provede najviše vremena kao džedaj/sit kada istekne vreme.
00186.jpgCargo mod predstavlja Battlefront varijantu popularnog capture the flag moda. Oba tima počinju sa određenim “teretom” u svojoj bazi, a poenta je infiltrirati se u protivničku bazu i preneti protivnički teret u sopstvenu bazu. Ono što razlikuje ovaj mod od klasičnog capture the flag moda je to da nije neophodno da “teret” vašeg tima bude u prijateljskoj bazi kako bi doneli protivnički “teret”. Rezultat počinje sa 5-5, i kako oduzimate protivnički teret, vašem timu se dodaje jedan poen, dok se protivnicima oduzima i obrnuto.
Droid Run je opisan kao jedan od najbržih i najnepredvidivijih modova igre, u kome se igrači bore za posed tri GNK droida. Igrači počinju sa tri objektiva koja moraju zauzeti. Zanimljivi deo ovog moda je da su objektivi u stvari GNK droidi koji se non stop kreću, i neophodno ih je prvo zaustaviti kako bi mogli da se preuzmu. Ovaj mod je predviđen da se igra 6 na 6.
00187.jpgPored toga Battlefront poseduje i modove kao što su Walker Assault, Blast, Drop Zone, Supremacy i Fighter Squadron. Iako igra ne poseduje tradicionalni single-player mod, imaće Survival misije, koje će moći da se igraju u oflajn ili split-screen modu.
Zvanična igra će biti objavljena 17. novembra za PS4, Xbox One i PC.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi