Poznata cena za LG G Watch R

Čini se da LG želi da na najbolji način naplati veliko interesovanje za Motorola Moto 360 pametni sat sa okruglim ekranom

LG je juče zvanično obavestio medije o G Watch R pametnom satu koji će imati okrugli ekran. Tom prilikom nije bilo reči o ceni, a sada su mediji došli i do te informacije. Sat  sa okruglim ekranom će se prodavati za 299 evra, što je 100 evra više od postojećeg G Watch sata. U dolarima to iznosi 395 dolara, ali je moguće da će na ovom tržištu, zbog manjih poreza i troškova poslovanja, odnosno većeg obima prodaje, ovaj sat koštati oko 329 dolara, što je 100 dolara više od cene G Watch sata na američkom tržištu. Čini se da LG želi da na najbolji način naplati veliko interesovanje za Motorola Moto 360 pametni sat sa okruglim ekranom, koji se još uvek nije pojavio, ne zna se kad će, a navodno će koštati 249 dolara. Razlika između ova dva sata, na prvi pogled, je to što G Watch R ima u potpunosti okrugli ekran, dok Moto 360 ima delimično zasečen, ali i dalje većinom okrugli ekran. Pitanje je da li ova razlika vredi razliku u ceni, pod uslovom da se Moto 360 sat pojavi uskoro po (nezvanično) obećanoj ceni.
Izvor: Talk Android

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi