Popcorn Time postao popularniji od samog termina popcorn

Postavljanje filmova i TV serija na torente nije ništa novo, naravno, međutim Popcorn Time dodaje medija plejer čineći ga tako "Netflixom za pirate".

I to se konačno dogodilo, iako se ne može reći da nije bilo neočekivano. Google-ova pretraga za “popcorn” terminom (kokicama), sada rangira Popcorn Time bittorrent strimer u rezultatima ispred samog termina popcorn. U borbi “prsa u prsa”, Popcorn Time pobeđuje popcorn u odnosu dva prema jedan. Postavljanje filmova i TV serija na torente nije ništa novo, naravno, međutim Popcorn Time dodaje medija plejer čineći ga tako “Netflixom za pirate”.
Radi se o sistemu koji je neverovatno jednostavan za korišćenje bez obzira na koju se platformu odnosi – Windows, OS X, Linux ili Android. Poznato je da postoji čak i PC i Mac instaler koji zaobilazi Apple-ove bezbednosne funkcije i instalira iOS aplikaciju bez da se zahteva Jailbreak. Ovaj dramatičan rast Popcorn Time nije prošao neopaženo u kompaniji Netflix. Sve to je posebno napomenuto u pismu koje je Netflix poslao investitorima.
Sada i pilot epizode HBO serija stižu na Facebook
popcorntime2.jpg
Izvor: TheVerge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi