Pokemon Go uvodi battle mod

Pokemon Company CEO Cunekazu Ishihara rekao je za The Wall Street Journal da Niantic Labs želi da ubaci nove mogućnosti u igru.

Pokemon GO je nedavno dodao sistem prijatelja, ali to možda neće biti jedina nova karakteristika koja će biti dodata. Pokemon Company CEO Cunekazu Ishihara rekao je za The Wall Street Journal da Niantic Labs želi da ubaci nove mogućnosti u igru. Player-versus-player sistem borbi je takođe na kompanijinom radaru, a Isihara je poručio da je borba kategorija koja će najbolje raditi u Pokemonu.
“Važno je da zaista pažljivo razmotrimo svaku funkciju koju ćemo uvesti kako bi povećali težinu i podigli barijeru za ulazak više povremenih korisnika” rekao je on. U izveštaju se navodi da se sprema i sistem trgovine, ali Isihara nije to spomenuo u svom izveštaju.
Podsetićemo da je u julu Niantic Labs CEO Džon Hanke nagovestio dolazak sistema trgovine ali nije podelio konkretnije informacije kada bi mogao da bude objavljen, ili kako će raditi. Slično tome ne znamo ni kada će stići sistem borbi u Pokemon GO. Multiplejer u Pokemon Go igri je u razvoju već neko vreme, a Gamespot poručuje da su rani testovi obećavajući iako ima još puno da se radi.
Pomama je završena: Pokemon GO izgubio 80 posto korisnika koji plaćaju
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi