Pojavile se specifikacije Samsung Galaxy Mega On i Galaxy Grand On telefona

Samsungova Galaxy O linija telefona se očekuje u narednom periodu, a specifikacije prva dva uređaja iz ove linije su procurele zahvaljujući sajtu SamMobile.

Samsungova Galaxy O linija telefona se očekuje u narednom periodu, a specifikacije prva dva uređaja iz ove linije su procurele zahvaljujući sajtu SamMobile. Sajt tvrdi da će telefoni nositi nazive Galaxy Grand On i Galaxy Mega On i da bi se moglo raditi o verzijama Galaxy Mega i Grand modela, a ne o individualnoj novoj seriji uređaja.Hardver ova dva telefona (Grand On/Mega On) uključuje 5-inčne/5.5-inčne HD displeje, Exynos 3475 i Snapdragon 410 procesore, 1GB i 1.5GB RAM-a, 8GB i 16GB internog skladišnog prostora, 2600mAh i 3000mAh baterije, kamere od 8MP i 13MP na poleđini, kao i prednje kamere od 5MP. Oba telefona bi trebalo da imaju Android 5.1 operativni sistem, kao i debljinu od 8,5 mm, odnosno 8,2 mm. SamMobile pretpostavlja da je dizajn ono što će razlikovati ova dva telefona od Galaxy E i Galaxy J serije. Ranije glasine su govorile o tome da će Galaxy O linija biti fokusirana na virtuelnu realnost, ali opisani hardver Grand On i Mega On telefona ne deluje dovoljno snažno i dovoljno high-end kako bi pokretao VR headset. Za sada nema informacija kada će pomenuti telefoni biti lansirani, ali bismo više detalja mogli imati tokom IFA 2015 sajma koji počinje naredne nedelje.Izvor: SamMobile

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi