Pojavile se fotografije naslednika Sony Xperia XA telefona

Na internetu su se nedavno pojavili renderi naslednika Xperia XA telefona koji nam pokazuju modifikovani harder kod telefona koji bi mogao biti nazvan Xperia XA 2 ili možda Xperia XB

Na internetu su se nedavno pojavili renderi naslednika Xperia XA telefona koji nam pokazuju modifikovani harder kod telefona koji bi mogao biti nazvan Xperia XA 2 ili možda Xperia XB. U ovom trenutku nije poznato kako će Sony nazvati sledeći telefon. Kako imamo prilike da vidimo više fotografija ovog telefona, ali u niskoj rezoluciji, pretpostavka je da su izvučene iz neobjavljenog promotivnog videa.
Nedostatak Power tastera ostavlja ovaj telefon bez skenera otiska prstiju, a microUSB port je zamenjen sa USB-C konektorom. Postojaće najmanje tri kombinacije boja – crvena, ljubičasta i teget. Mali deo na dnu ekrana nam ukazuje na povratak stereo zvučnika, barem za ovaj model Xperia telefona. Ipak, i dalje nemamo informacija o specifikacijama naslednika Xperia XA telefona, ali očekujemo da i to saznamo na MWC 2017.
Sony Xperia Z5 familija telefona dobija nadogradnju na Android Nougat
sony2_24.jpg
sony3_5.jpg
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi