Pojavila se fotografija MacBook Pro laptopa sa OLED trakom

Detalji o nekim funkcijama ovih laptopova su procureli još pre mesec dana, ali danas imamo potvrdu za neke od njih od samog Apple-a.

Apple će sutra održati svoj dugoočekivani događaj na kome ćemo konačno videti osvežavanje linije MacBook Pro laptopova. Detalji o nekim funkcijama ovih laptopova su procureli još pre mesec dana, ali danas imamo potvrdu za neke od njih od samog Apple-a. U samoj verziji macOS Sierra 10.12.1 operativnog sistema nalazile su se sakrivene dve fotografije predstojećeg MacBook Pro laptopa.
Kao što možete videti, OLED traka se pojavljuje iznad funkcijskih tastera, i pokazuje različite stvari u zavisnosti od konteksta. Naravno, ona je osetljiva na dodir, kao što su govorile glasine. Ispostavilo se da se u okviru trake može pronaći i Touch ID skener otiska prstiju, a ne Power taster kako se prethodno mislilo.
macbook2_3.jpg
 
Ukoliko želite da potvrdite Apple Pay plaćanje, dovoljno je da to učinite preko skenera otiska prstiju. OLED touch panel bi mogao da bude nazvan Magic Toolbar, jer se Apple zaista oslanja na reč “magic”. Ukupan dizajn novog MacBook Pro laptopa ne predstavlja preveliko odstupanje od prethodnih modela, a na fotografijama je najverovatnije 13-inčni uređaj.
Osveženi MacBook Pro će imati USB-C adapter nalik na MagSafe
Izvor: BlogGSM
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi