Pogledajte trejler prve ekspanzije Destiny serijala

Activision i Bungie su danas objavili trejler za prvu ekspanziju Destiny serijala, The Dark Below, koji će izaći za sve platforme 9. decembra

Ovaj trejler uvodi igrače u bogati novi sadržaj koji ih čeka u The Dark Below ekspanziji, uključujući nova oružja, oklop i opremu, kao i nove zadatke i misije. U ekspanziju su takođe uključene tri nove multiplayer mape kao i novi raid za šest igrača. The Dark Below takođe povećava maksimalni mogući nivo na 32.
The Dark Below je uključen uz Destiny DLC pass od 35 dolara, a moguće je kupiti ga posebno za 20 dolara za Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, i PlayStation 4 konzole. Destiny DLC pass će vam takođe omogućiti pristup drugoj Destiny ekspanziji, House of Wolves, koja će izaći nešto kasnije.
Destiny je objavljen u septembru, i ima 9.5 miliona registrovanih korisnika kako navodi Activision. Pored Destiny DLC-jeva, Bungie radi na punom nastavku Destiny serijala.

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi