Pogledajte novi trejler za Ghost Recon Wildlands

Ubisoft je danas objavio novi trejler za Ghost Recon Wildlands, predstojeću open-world akcionu igru

Ubisoft je danas objavio novi trejler za Ghost Recon Wildlands, predstojeću open-world akcionu igru.
Pored trejlera, Ubisoft je objavio sadržaj posebnih izdanja igre koja će biti dostupna. Deluxe Edition varijanta će koštati 70 dolara i dolazi sa standardnom igrom, odnosno Deluxe pakovanjem uz koje dolazi Huntsman puška i motor, tri posebne oznake, tri kamuflaže za oružje i XP buster.
Gold Edition verzija igre će koštati 100 dolara i pored sadržaja koje ima Deluxe Edition verzija, dolazi sa Season Pass-om, koji nudi igračima dve velike ekspanzije, kao i dodatan digitalni sadržaj, kao što su oprema i ekskluzivna oružja i vozila.

Igrači koji pretporuče igru će takođe dobiti i dodatnu misiju, koja će se zvati The Peruvian Connection. Wildlands je predstavljen prvobitno na E3 2015 sajmu, kao prva open-world igra u serijalu. Igra se može igrati individualno, ili do tri dodatna igrača. Radnja igre je smeštena u bliskoj budućnosti Bolivije, a Ubisoft je čak proveo određeno vreme sa vojskom Bolivije, kako bi u igru implementirali što autentičniji doživljaj.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi