Pogledajte novi Metal Gear Survive gejmplej trejler (video)

Igra pod nazivom Metal Gear Survive ne bazira se na glavnom protagonisti Snake-u, već umesto toga ima co-op survival gejmplej za četiri igrača.

Tokom Gamescoma u avgustu, Konami je sve iznenadio najavom prve Metal Gear Solid igre nakon odlaska kreatora serijala Hidea Kodžime. Igra pod nazivom Metal Gear Survive ne bazira se na glavnom protagonisti Snake-u, već umesto toga ima co-op survival gejmplej za četiri igrača. Radnja je smeštena u alternativnom vremenskom periodu u Metal Gear univerzumu. Sada je, tokom Tokyo Game Show događaja, prikazano prvih 15 minuta gejmpleja nove igre.

Hideo Kodžima se već ogradio od učestvovanja u kreiranju ovog Metal Gear naslova, u kome se igrači udružuju kako bi se borili protiv zombificiranih neprijatelja koji mogu da napadaju u velikim grupama i na načine na koje inteligentni vojnici to ne bi činili.Metal Gear Survive se očekuje  tokom januara 2017. godine, a igra će biti dostupna za PC i PlayStation 4 i Xbox One konzole.Izvor: SlashGear

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi