Pogledajte nove fotografije Motorola Droid Turbo telefona iz svih uglova

Nove fotografije Motorola Droid Turbo telefona pojavile su se na internetu, i one nam iz svih uglova pokazuju kako će ovaj telefon izgledati

Nove fotografije Motorola Droid Turbo telefona pojavile su se na internetu, a ovaj high-end Android uređaj koji će u početku biti ekskluziva američkog operatera Verizon Wireless će biti zvanično predstavljen 28. oktobra. Nove fotografije su u skladu sa prethodnim procurelim informacijama, te vidimo da uređaj dolazi u crnoj i crvenoj šemi boja. Fotografije nam iz gotovo svih uglova pokazuju kako će ovaj moćni telefon izgledati. Motorola Droid Turbo će se odlikovati 5,2-inčnim QHD ekranom (2560 x 1440 piksela) kao i Android 4.4.4 Kitkat platformom. Što se tiče hardvera, tu je Qualcomm Snapdragon 805 čipset uz 2,65 GHz quad-core CPU, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, kamera od 21 megapiksel uz dual-LED blic kao i velika baterija od 3900 mAh.
motoroladroid2_1.jpg
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi