Pogledajte Microsoftov Spartan browser i Cortanu u akciji (video)

Članovi WinBeta sajta su kreirali kratki video Spartana u akciji, zajedno sa Cortana integracijom u web browseru.

Na svom Windows 10 događaju u januaru, Microsoft je potvrdio mnogo stvari kada je Windows 10 u pitanju. Između ostalog, potvrđeno je da će biti ponuđen potpuno novi web browser uz novi operativni sistem. Browser je poznat kao Spartan, a iako je Microsoft o njemu govorio u par navrata, nema previše fotografija i videa Spartana u akciji. Sada se pojavio video, koji će zainetersovati one koji žele da vide kako uživo funkcioniše Microsoftov Project Spartan.

Članovi WinBeta sajta su kreirali kratki video Spartana u akciji, zajedno sa Cortana integracijom u web browseru. Kao što su glasine i govorile, Cortana je implementirana u web browser, a korisniku omogućava da odradi različite zadatke korišćenjem glasovnih komandi. Microsoft je već otkrio da će naredni Windows 10 preview build uključivati i Spartan browser, tako da neće proći previše vremena do trenutka kada će milioni ljudi koji testiraju Windows 10 doći u priliku da isprobaju i Spartan.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi