Pogledajte launch trejler za Mirror's Edge: Catalyst

Catalyst će biti objavljen 7. juna za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme, a vlasnici EA/Origin Access naloga će dobiti pristup Xbox One i PC verzijama igre 2. juna

Electronic Arts je upravo objavio launch trejler za nastavak Mirror’s Edge igre nazvan Catalyst. Video nam prikazuje neke elemente priče, a vidimo glavnu junakinju Fejt Konors kao i ozloglašenog Gabrijela Krugera. Takođe su prikazane i neke scene borbe i slobodnog trčanja koje je zaštitni znak serijala, i koju definitivno očekujemo da vidimo.
“Vreme će se promeniti u gradu Glass” možemo pročitati u trejleru. Catalyst će biti objavljen 7. juna za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme, a vlasnici EA/Origin Access naloga će dobiti pristup Xbox One i PC verzijama igre 2. juna. Iako ni izdavač EA ni developer DICE nisu želeli da komentarišu koliko je duga igra Mirros’s Edge Catalyst, rekli su ipak da je grad potpuno otvoren i ogroman za istraživanje.
Podsetićemo da DICE u isto vreme radi i na pucačini iz prvog svetskog rata, Battlefield 1.
Objavljen novi trejler Total War: Warhammer igre

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi