Pogledajte kompilaciju Mortal Kombat X fatality poteza (video)

IGN je kreirao zanimljiv video u kome možemo videti sve do sada poznate fatality poteze i x-ray scene na jednom mestu

Nije tajna da je Mortal Kombat franšiza ispunjena nasiljem i krvlju, a sa poboljšanom grafikom sa svakom novom verzijom, stepen nasilja se podigne na još viši nivo. Ipak, fatality potezi su zaštitni znak Mortal Kombat franšize, a sama igra ima odličan kompetitivni karakter.
IGN je pripremio zanimljiv video u kome možemo videti sve do sada poznate fatality poteze i x-ray scene na jednom mestu. Ono što je najbolje – video je kreiran u Full HD rezoluciji @60fps. Upozorenje za one koji baš i nisu ljubitelji ovakvog tipa nasilja i krvi, da preskoče ovaj video, a za one koji žele da vide šta ih to očekuje u dolazećem MK naslovu, svakako preporuka da pogledaju video (obratite posebnu pažnju na x-ray Cassie Cage, oko 6:10 minuta):

Još jedna zanimljivost, koju Mortal Kombat X donosi, odnosi se na one igrače koji su zabrinuti da neće biti u stanju da izvedu neke od fatality poteza. NetherRealm je potvrdio da će postojati funkcija za lake fatality poteze, koja će omogućiti da čak i početnici izvedu najkomplikovanije “Finish Him/Her!! poteze. Mortal Kombat X se očekuje 14. aprila.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi