Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Pogledajte kako se Samsung Galaxy S7 Edge snalazi u vodi (video)

Mobile 06.03.2016 09:03 0

Samsung je prilično impresionirao predstavljanjem Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge telefona na nedavno završenom MWC sajmu. Ne samo to, južnokorejska kompanija je odlučila da na svoje ovogodišnje perjanice vrati IP68 sertifikaciju, koja je izostala sa Galaxy S6/S6 edge modela. Ovo znači, da će novi telefoni pod vodom moći da izdrže određeni vremenski period bez oštećenja i problema u radu.


Samsung tvrdi da Galaxy S7 i S7 Edge na dubini do 1,5 metara mogu da izdrže do 30 minuta. YouTuber Harris Craycraft je odlučio da vodootpornost Samsung Galaxy S7 Edge telefona isproba i u stvarnosti, testiravši ga u bazenu. Prema svemu sudeći S7 Edge se dobro proveo na testu, što je veoma ohrabrujuće za one korisnike koji vole da nose i koriste telefone na bazenu, pored mora i drugih vodenih površina.

Izvor: Ubergizmo

Sve informacije u vezi sa kompanijom Samsung, možete pogledati na Samsung stranici, na Benchmark sajtu

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.