Pogledajte kako je izgledala otkazana Metallica igra

Metallica video igra je bila razvijana pre mnogo godina (čak i mnogo pre Guitar Hero: Metallica), ali nikada nije ugledala svetlo dana

Metallica video igra je bila razvijana pre mnogo godina (čak i mnogo pre Guitar Hero: Metallica), ali nikada nije ugledala svetlo dana. Videli smo neke fotografije kao i trejler, ali je tim PtoPOnline tek sada objavio produženi gejmplej trejler koji pokazuje igru u sjajnim detaljima.
Damage Inc., kako je igra trebalo da nosi naziv, ipak je trebalo da bude borbena igra sa vozilima. Gejmplej demo koji možete videti potiče od rane, nekompletne verzije za PlayStation 2 konzolu, ali je dovoljno da vidimo kako je igra trebalo da izgleda. Treba reći da je ona takođe bila u izradi i za Xbox i PC platforme. Damage Inc., što je takođe bio i naziv pesme grupe Metallica, trebala je da ima i ciklus smenjivanja dana i noći. Prema videu, postojala je ideja da se obnovi Damage Inc., ali ona nikad nije realizovana.
Lista 10 najpopularnijih konzola svih vremena
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi