Pogledajte kako izgleda nova igra kreatora igre Borderlands (video)

2K i Gearbox Software su danas objavili 18-minutni gejmplej trejler/developer walkthrough za kompanijin novi naslov Battleborn

2K i Gearbox Software su danas objavili 18-minutni gejmplej trejler/developer walkthrough za kompanijin novi naslov Battleborn. Ova igra je opisana kao najambiciozniji naslov koji je Gearbox ikada radio, a očekuje se tokom naredne godine za Xbox One, PlayStation 4 i PC. Ovo je prvi put da je Gearbox objavio pravi gejmplej iz predstojeće Battleborn igre, a u videu možete čuti komentar kreativnog direktora Rendija Vornela i glavnog pisca Erona Lidea.
Važno je naglasiti da je ovaj snimak iz pre-alpha verzije co-op kampanje ove igre. Battleborn je opisan kao “herojska pucačina” koja spaja FPS elemente bazirane na timovima sa “dubokim rosterom igrivih heroja”. Gearbox kaže da svaki karakter igra drugačije, kao i da svaki ima jedinstveno oružje, moći i osobenosti koje gejmeri mogu da iskuse putem kampanje ili u multiplejeru.

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi