Pogledajte kako izgleda interfejs u Dragon Age: Inquisition

BioWare je objavio još jedan screenshot iz Dragon Age: Inquisition, ovog puta pokazujući nam kako izgleda PC interfejs ove igre

BioWare je objavio još jedan screenshot iz Dragon Age: Inquisition, ovog puta pokazujući nam kako izgleda PC interfejs ove igre. Jedan od njenih developera Majk Ladlov, pružio je neke detalje o izborima koji su stvoreni od strane tima u okviru PC verzije ove igre. Kao što možete videti, Dragon Age: Inquisition će omogućiti gejmerima da izaberu osam sposobnosti za svaki karakter. Ukupno, to donosi broj od 32 raspoređene sposbnosti tokom borbe. Prema nekoliko tvitova koje je ostavio ovaj developer, sposobnosti ne mogu biti izmenjene tokom borbe, jer studio želi da unapredi strateško razmišljanje i planiranje. Tu će biti i sistem taktičke pauze tokom koje gejmeri mogu da prostudiraju bojno polje, izdaju naredbe ili učine neke druge radnje. Dragon Age: Inquisition stiže u novembru za PC, PS3, PS4, Xbox 360 i Xbox One.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi