Pogledajte cinematic trejler za Mass Effect: Andromeda

Nemamo drugog izbora nego da čekamo samu igru, ali nam je BioWare ipak dao neki nagoveštaj šta možemo da očekujemo objavom cinematic trejlera koji vredi pogledati

Sigurni smo da mnogi gejmeri željno čekaju Mass Effect: Andromeda. Imajući u vidu dosadašnji uspeh franšize, mnogi se pitaju kakav gejmplej će imati Andromeda, posebno nakon što je objavljeno da će početi novu priču, i nakon što smo videli da karakter Commander Shepard neće imati glavnu ulogu. Nemamo drugog izbora nego da čekamo samu igru, ali nam je BioWare ipak dao neki nagoveštaj toga šta možemo da očekujemo objavom cinematic trejlera koji vredi pogledati.
Trejler je objavljen kako bi se proslavio N7 Day, što je nezvanični praznik Mass Effecta. Kako se navodi na sajtu BioWare tima u opisu igre: “Preuzmite ulogu Pathfindera, potragom čovečanstva u neistraženom regionu. Napravićete svoj pravac, i kretati se kroz Andromeda svet kako bi istražili sve misterije, otkrili živopisan vanzemaljski svet i pronašli novi dom ljudskoj rasi”.
Overwatch je Blizzardova igra koja je najbrže stigla do 20 miliona igrača

Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi