Pinterest odbacuje like taster

Like taster je postao sveprisutan ovih dana, pružajući korisnicima mogućnost da iskažu svoju zahvalnost za upis ili neku stavku koju vide na mreži.

Like taster je postao sveprisutan ovih dana, pružajući korisnicima mogućnost da iskažu svoju zahvalnost za upis ili neku stavku koju vide na mreži. Međutim, izgleda da je Pinterest odlučio da ukloni ovu funkciju sa svog sajta. Prema Pinterestu, izgleda da je jedan od razloga zašto uklanjaju ovu funkciju taj što korisnici bivaju zbunjeni Like i Save tasterom, gde lajkovanje jednostavno pokazuje vaše interesovanje ili zahvalnost, ali bi čuvanje pinova značilo da nečemu možete da se vratite uvek u budućnosti.
U saopštenju poslatom sajtu Recode takođe se nagoveštava da žele da se razlikuju od konkurencije kao što su Facebook i Instagram. “Dok druge kompanije žele da živite u virtuelnom svetu, Pinterest ohrabruje svoje korisnike da žive u stvarnom svetu. Mi volimo da kažemo, budite svoji a ne budite selfi” poručuje Pinterest.
Promena neće stupiti na snagu odmah svim korisnicima, već će je Pinterest uvesti postepeno.
Buduće uTorrent verzije bi se mogle pokretati iz browsera
Izvor: Recode

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi