Pet Android telefona sa nekonvencionalnim primarnim kamerama

Tokom proteklih nekoliko godina moglo se čuti dosta mišljenja od stručnjaka i redovnih korisnika da proizvođači smartfona nisu dovoljno inovativni

Tokom proteklih nekoliko godina moglo se čuti dosta mišljenja od stručnjaka i redovnih korisnika da proizvođači smartfona nisu dovoljno inovativni kada donose nove modele na tržište. Iako je istina da su se neki aspekti smartfona sporo razvijali u poslednje vreme, tehnologija kamere je oblast gde je tržište napravilo možda i najbolji posao.
Širi otvor blende, veći senzori, veći pojedinačni pikseli, interesantan sistem auto-fokusa, senzori visoke rezolucije, stakla sa zaštitom od kristala safira, dual i trotonski LED blicevi, optička stabilizacija slike su među novim tehnologijama koje su imale za cilj da poboljšaju fotografije koje pravimo sa našim smartfonima. Pogledajmo kojih su pet najboljih smartfona koji su integrisali nekonvencionalnu primarnu kameru:
Pogledajmo 40 najvećih telefona današnjice
– LG G4
– HTC One M9+
– Huawei Honor 6 Plus
– Gionee Elife E8
– Panasonic Lumix DMC-CM1
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi