Pametni sat koji kombinuje mehaniku i transparentni ekran

Pametni satovi su svi gotovo na jedan kalup. Motorola se izdvaja jednim modelom, a sada i Kairos donosi prilično zanmiljiv model koji je još i "hibrid".

Većina pametnih satova danas izgleda prilično obično, a najveći broj njih ima kvadratni ili pravougaoni ekran. Međutim, ima izuzetaka poput Motorola 360 modela a sada i Kairos pametnog sata. Ovaj model će izdvojiti sebe od gomile drugih istih, a nazivaju ga mehaničkim smartwatch hibridom. To znači da će ovaj sat karakterisati mehanički časovnik, ali će imati i sloj transparetnog OLED displeja na vrhu. Kada je ekran isključen, to će praktično biti običan mehanički sat, ali kada primite neko obaveštenje, on se “pretvara” u pametni sat baš kao što možete videti na fotografiji. Ovaj sat će imati i Bluetooth 4.0 povezivanje kao i bateriju od 180mAh za koju se kaže da će biti dovoljna za trajanje između pet i sedam dana. Sat će biti dostupan od decembra, a biće izuzetno skup, čak 1200 dolara. Ukoliko se kupi u pretprodaji, cena je znatno pristupačnija, 500 dolara.
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi