Ovo su specifikacije Sony Xperia XR i Xperia X Compact telefona

Nakon što su se pojavili renderi Sony Xperia X Compact telefona zahvaljujući poznatom nalogu @evleaks, najnoviji izveštaj nam donosi specifikacije Xperia X Compact i Xperia XR telefona

Nakon što su se pojavili renderi Sony Xperia X Compact telefona zahvaljujući poznatom nalogu @evleaks, najnoviji izveštaj nam donosi specifikacije Xperia X Compact i Xperia XR telefona koji će biti predstavljeni na Sony IFA 2016 konferenciji. Prema istom izveštaju koji donosi Techtastic Xperia XR telefon će se odlikovati 5,2-inčnim ekranom za sada nepoznate rezolucije, 4 GB RAM memorije, kamerom od 23 megapiksela na poleđini uz dual-LED blic sa laserskim autofokusom, kao i kameru od 13 megapiksela sa prednje strane.
Pored toga, Xperia X Compact bi prema glasinama trebalo da ima 4,6-inčni ekran, bateriju od 2700mAh kao i 4 GB RAM memorije. Informacije govore da će oba telefona imati Snapdragon 820 procesor kao i USB-C port portove.
Sony objavio zvaničnu listu uređaja koji dobijaju Android 7.0 Nougat
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za Sony, možete pogledati na Sony hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi