Ovo je Meizu pametni sat

Pre nekoliko dana imali smo prilike da vidimo maloprodajnu kutiju kvadratnog oblika na kineskim društvenim mrežama koja nam je otkrivala da Meizu priprema objavu pametnog sata

Pre nekoliko dana imali smo prilike da vidimo maloprodajnu kutiju kvadratnog oblika na kineskim društvenim mrežama koja nam je otkrivala da Meizu priprema objavu pametnog sata. Danas imamo prilike da vidimo i kako će izgledati pametni sat kineske kompanije. Fotografija postavljena na sajt Xiaomitoday otkriva elegantan izgled pametnog sata sa kožnom narukvicom i metalnim kućištem.
Za sada ne možemo potvrditi da je ovo i stvaran proizvod, ali deluje moderno i sudeći po fotografijama liči na Moto 360. Kako se navodi u izveštaju XiaomiToday, Meizu Smartwatch će biti baziran na Intelovom Rockchip RK6321 čipsetu koji ima dual-core Cortex A5 procesor. Meizu je poslao pozivnice za 10. avgust pa se tada očekuje predstavljanje i pametnog sata.
Meizu-a radi na telefonu sa zakrivljenim ekranom
maizu2.jpg
Izvor: XiaomiToday

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi