Ovo je HTC U telefon

Mi smo do sada već imali ideju šta bismo mogli da očekujemo od ovog uređaja, a sada je procurela i fotografija uređaja koja nam pokazuje kako će on izgledati i sa prednje strane i na poleđini.

Već smo znali da će HTC predstaviti novi flegšip telefon u vidu modela koji će nositi naziv HTC U, negde u toku ovog meseca. Mi smo do sada već imali ideju šta bismo mogli da očekujemo od ovog uređaja, a sada je procurela i fotografija uređaja koja nam pokazuje kako će on izgledati i sa prednje strane i na poleđini. Fotografiju je objavio Evan Blaz na svom popularnom @evleaks nalogu.
Podsetimo, telefon će ispod haube imati Snapdragon 835 čipset, a pored toga će se odlikovati 5,5-inčnim QHD ekranom kao i Android 7.1 Nougat operativnim sistemom uz HTC Sense 9 korisnički interfejs. Na poleđini nas očekuje kamera od 12 megapiksela, dok će telefon imati 64 ili 128 GB interne memorije. Glavni prodajni adut HTC U telefona će biti Edge Sense tehnologija koja omogućava korisnicima kontrolu nad više prilagodljivih akcija sa gestovima.
HTC One X10 zvanično predstavljen
Izvor: GSMArena
Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi