Ovo je ASUS ROG Claymore gejming tastatura

Na fotografijama možete videti kako će izgledati predstojeća Asusova gejming tastatura koja nosi naziv Republic of Gamers (ROG) Claymore.

Na fotografijama možete videti kako će izgledati predstojeća Asusova gejming tastatura koja nosi naziv Republic of Gamers (ROG) Claymore. Radi se o mehaničkoj gejming tastaturi sa RGB LED osvetljenjem koja dolazi sa odvojivim NUM padom (delom sa brojevima) kao i uz laku prenosivost kraćeg dela tastature sa 80 tastera prilikom LAN partija.
Odvojivi NUMpad obezbeđuje dve dodatne pogodnosti, a to je vertikalni multifunkcionalni skrol (koji podrazumevano kontroliše jačinu zvuka), kao i dodatni USB 3.0 port. Asus nije pružio detalje o tome ko je proizvođač svičeva ili elektronike, ali je jasno da osvetljenje proizvodi Asus Aura odeljenje kompanije. Za sada nije poznato koja će biti cena nove mehaničke tastature niti kada će se naći u prodaji.
Test: Asus VivoPC VM65N
asus2_70.jpg
Izvor: Techpowerup
Sve informacije vezane za Asus, možete pogledati na Asus stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi