Ovako izgleda Samsung Galaxy Alpha

Šta se desilo sa Galaxy S5 smartfon sa metalnim kućištem o kome već dugo postoje glasine i koji bi trebao da bude nazvan Samsung Galaxy F?

Šta se desilo sa Galaxy S5 smartfon sa metalnim kućištem o kome već dugo postoje glasine i koji bi trebao da bude nazvan Galaxy F? Zasad je najbliža stvar Prime verziji koju imamo objava quad HD LTE-A modela, ali se očekuje i model sa metalnim kućištem. Sammobile i mnogi drugi su došli u posed procurele fotografije takvog uređaja, ali Galaxy Alpha sada više ne zvuči kao “super premium telefon”. I dok je metalni okvir i dalje tu oko telefona, navodno od aluminijuma, pozadina je i dalje plastična. Takođe se govori da bi ovaj model mogao da stigne sa 4,7-inčnim ekranom 720p rezolucije, 32 GB interne memorije kao i Exynos 5 Octa ili Snapdragon 800 procesorom. Galaxy Alpha bi na kraju ipak mogao da stigne samo na određena tržišta, ali i da bude dobar znak da Samsung konačno počinje više da upotrebljava metal na svojim telefonima. Takođe se smatra da bi ovo mogao da bude samo jedan telefon u novoj seriji.
Izvor: Pocketnow

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi