Ovako izgleda novi Samsungov Android telefon na preklop visoke klase

Taman kada se pomislilo da će se prestati sa procurelim informacijama, pojavile su se fotografije novog Android telefona na preklop visoke klase.

U poslednje vreme internet sajtovi su preplavljeni fotografijama Samsung SM-W2017 telefona. Taman kada se pomislilo da će se prestati sa procurelim informacijama, pojavile su se fotografije novog Android telefona na preklop visoke klase. Juče se moglo čuti da će telefon kodnog imena Veyron biti objavljen sledećeg meseca po ceni od 1500 dolara. Današnje fotografije nam pored svega pokazuju i dialer, rezultate AnTuTu testa kao i početni ekran.
Za sada znamo da će Samsung SM-W2017 telefon imati Always On ekran, Quick Charge tehnologiju punjenja za bateriju od 2000mAh, skener otiska prstiju, 64 GB interne memorije kao i 4 GB RAM-a. Ostali detalji o specifikacijama predstojećeg telefona na preklop nisu poznati, iako se očekuje high-end hardver.
Primećen Samsung Galaxy C9 sa 6-inčnim ekranom
SamsungSMW20171.jpg
SamsungSMW20173.jpg
SamsungSMW20174.jpg
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Samsung, možete pogledati na Samsung stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi