Outlook veb verzija dobija opcije za Like i @Mentions

Microsoft Outlook tim je objavio da počinje sa ubacivanjem "Like" tastera u svoj Office 365 veb klijent, a planira i da lansira @Mentions do kraja novembra.

Microsoft Outlook tim je objavio da počinje sa ubacivanjem “Like” tastera u svoj Office 365 veb klijent, a planira i da lansira @Mentions do kraja novembra. Office 365 verzija Outlooka već ima veliki broj funkcija, ali ovo nije sprečilo Microsoft da dodaje nove funkcije u servis. Najnovije su, već pomenuti “Like” taster, kao i dodavanja @ simbola za započinjanje razgovora ili tagovanje.Korišćenjem Like tastera, korisnici će biti u prilici da bolje upravljaju mailovima koji su od značaja a slaće i obaveštenja pošiljaocu. Mentions funkcija je takođe dobrodošao dodatak za korisnike koji često obavljaju dugačke razgovore sa različitim osobama. Korišćenje znaka @ u telu e-mail poruke ispred imena osobe, omogućiće Outlooku da tu osobu doda u listu za prijem maila. Microsoft je objavio da Like taster već pristiže Office 365 First Release korisnicima uz Exchange Online, dok će @Mentions ovim korisnicima pristizati od sredine oktobra.
Drugi Office 365 korisnici će morati da sačekaju sredinu oktobra, odnosno novembra, kako bi dobili nove funkcije. Outlook.com korisnici će mentions funkciju dobiti do kraja godine, ali za sada nema informacija da li se ovo odnosi i na Like taster. Korisnici desktop i mobilnih klijenata će nove funkcije dobiti tokom 2016. godine.Izvor: Neowin

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi