Otkriven datum objave finalne epizode Hitmana

Prva sezona igre Hitman koju je IO Interactive spremio u epizodama ima šest epizoda, od kojih su pet već objavljene. Developer je danas potvrdio i datum objave za Episode 6: Hokkaido

Prva sezona igre Hitman koju je IO Interactive spremio u epizodama ima šest epizoda, od kojih su pet već objavljene. Developer je danas potvrdio i datum objave za Episode 6: Hokkaido, a to je finale za prvu sezonu Hitmana. U finalu, Agent 47 ima zadatak da ukloni dve mete koje se nalaze u Japanu.
Radnja Episode 6: Hokkaido se dešava unutar ekskluzivne GAMA privatne bolnice i odmarališta. Opisana kao fuzija japanske lepote i najnovije tehnologije, lokacija ima Zen bašte, pa čak i organski suši restoran. Trejler koji predstavlja lokaciju možete videtu prilogu, a finale sezone je nazvano Situs Inversus i dizajnirano je da bude kulminacija svega što su gejmeri naučili o igri i priči u igri. IO Interactive je potvrdio da će Hitman Season Finale biti objavljen 31. oktobra.
Blizzard: Overwatch ima preko 20 miliona igrača

Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi