Otkazana igra Scalebound, ekskluziva za Xbox i PC

Igra Scalebound je trebalo da bude ekskluzivno namenjena Xbox One i PC platformama, spremao ju je tim Platinum Games, ali je otkazana.

Igra Scalebound je trebalo da bude ekskluzivno namenjena Xbox One i PC platformama, spremao ju je tim Platinum Games, ali je – otkazana. Microsoft je ove vesti zvanično objavio u saopštenju koje je poslao za Gamespot. “Nakon pažljivog razmatranja situacije Microsoft Studios je došao do odluke da prekine razvoj igre Scalebound” poručio je portparol Microsoft-a, i dodao da rade naporno na nekim drugim irgama kao što su Halo Wars 2, Crackdown 3, State of Decay 2, Sea of Thieves i druge.
Ove vesti dolaze nakon što je otkriveno da je Xbox.com stranica igre ukinuta, a brojni izveštaji su nam govorili da je igra u problemima uključujući i tvit Liama Robertsona. Nagoveštaj smo dobili i kada je ime igre Scalebound bilo odsutno iz nedavnog Xbox Wire bloga koji je isticao naslove koji stižu u 2017. godini. Podsetimo, radilo se o akcionom RPG naslovu.
Resident Evil radi u 1080p/60FPS na PS4 i Xbox One konzolama
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi