Online prijavom do Sberbank Super kredita

Dok surfujete internetom pretražujući specifikacije novih tehnoloških uređaja, zašto ne biste iskoristili i jedinstvene pogodnosti Sberbank Super kredita?

PR saopštenje
Kao istinski ljubitelji gedžeta, sigurno biste želeli da imate neki od najnovijih modela. I možete. Dok surfujete internetom pretražujući specifikacije novih tehnoloških uređaja, zašto ne biste iskoristili i jedinstvene pogodnosti Sberbank Super kredita?
Online prijavom za Super kredit, banka vam nudi nižu kamatnu stopu, kao i besplatno godišnje održavanje Jednostavno tekućeg računa. Zahvaljujući ovom računu, imate mogućnost da pozovete šlep službu koja dolazi na lice mesta ukoliko vam se pokvari auto, majstora koji će popraviti kvar u kući ili pak lekara, ukoliko je potrebno da se posavetujete s njim. Sve te usluge su vam omogućene potpuno besplatno, tokom 24 sata, svih 7 dana u nedelji.
supermamaPRphoto.jpg
Sigurno i vi vodite računa o zaštiti svojih gedžeta – baš kao što i Sberbank brine o svojim klijentima. Sertifikatom za sigurnu razmenu podataka između klijenta i banke zagarantovana vam je maksimalna sigurnost prilikom svakog online plaćanja. Svaka online transakcija autorizovana je PIN-om, čime ste dodatno zaštićeni.
Brzo i jednostavno, sada i vi možete uživati u novom gedžetu. Saznajte zašto je još Super kredit SUPER i prijavite se ONLINE!
Izvor: Sberbanka
Advertisement

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi