Office za Android dobio Dropbox integraciju

Najnovija verzija Android Office-a donosi bolje OneDrive deljenje i Dropbox podršku, što će mnogim Android korisnicima biti od značaja.

Ukoliko ste korisnik Office-a na Androidu, zanimaće vas Microsoftovo najnovije ažuriranje ovog poslovnog paketa. Najnovija verzija donosi bolje OneDrive deljenje i Dropbox podršku, što će mnogim Android korisnicima biti od značaja. Prvo, sada je moguće deliti fajlove direktno preko OneDrive-a i OneDrive-a za poslovanje. Ovo se obavlja deljenjem linkova tih fajlova preko e-maila. Korisnici će dobiti Onedrive link koji im omogućava da vide i menjaju fajl koji je poslat. Drugo, zahvaljujući najnovijem partnerstvu Microsofta i Dropboxa, Android Office korisnici sada mogu da dodaju Dropbox kao lokaciju za online skladištenje. Korisnici takođe mogu i da pristupe Dropbox dokumentima preko Office-a ili da dele fajlove sa drugima.Izvor: NeowinSve najzanimljivije vesti u vezi sa kompanijom Microsoft, možete pogledati na Microsoft hub-u, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi