Objavni trejler za Call Of Duty: Infinite Warfare je stigao

Objavni (launch) trejleri se obično objavljuju nekoliko dana pred samo pokretanje igre, ali je Infinity Ward prekinuo ovu praksu kod najnovije igre u Call of Duty serijalu

Objavni (launch) trejleri se obično objavljuju nekoliko dana pred samo pokretanje igre, ali je Infinity Ward prekinuo ovu praksu kod najnovije igre u Call of Duty serijalu, toliko da je trejler stigao gotovo tri nedelje pre pokretanja igre.
Call of Duty: Infinite Warfare launch trejler je već objavljen danas i baca malo više svetla na samu priču igre. Iako je nazvan “launch trailer” interesantno je da prikazuje samo neke scene a ne pruža pogled na sam gejmplej. Naravno, fanovi će biti zainteresovani da čuju i kakvu priču donosi igra, ali većina ipak želi da vidi sam gejmplej pre nego što igra bude objavljena.
Oni koji su već u pretprodaji kupili igru za PlayStation 4 konzolu imali su prilike da isprobaju multiplejer betu, a svi ostali znaju da Call of Duty: Infinite Warfare izlazi 4. novembra za PS4, Xbox One i PC.
Call of Duty: Infinite Warfare: novi sistem kreiranja oružja objašnjen u videu

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi