Objavljeno partnerstvo kompanija Ericsson i Cisco

Saradnja će omogućiti korisnicima najbolje iz obe kompanije: mrežnu opremu i servise, data centre, cloud servise, usluge kontrole i upravljanja

Kompanije Ericsson i Cisco objavile su sklapanje partnerstva koje će doprineti razvoju i stvaranju novih mreža budućnosti. Ta saradnja omogućiće korisnicima najbolje iz obe kompanije: mrežnu opremu i servise, data centre, cloud servise, usluge kontrole i upravljanja. Na taj način, korisnici će dobiti end-to-end rešenja i kompletan portfolio servisa u segmentu 5G, cloud, IP, kao i Internet of Things.
“Uzbuđen sam zbog toga što ćemo zajedno sa Ciscom nastaviti na stvaranju umreženog društva. Pre svega, delimo istu viziju o strateškoj ulozi mreža u svakoj kompaniju i digitalnu transformaciju svih industrija. Ericsson ovim partnerstvom učvršćuje svoju IP strategiju, koju razvijamo preteklih nekoliko godina, kao ključni korak napred u našoj transformaciji“, izjavio je Hans Vestberg, direktor kompanije Ericsson.
Kao snažni i komplementarni partneri, kompanije Ericsson i Cisco zajedno poseduju više od 56,000 patenata, investicije u istraživanja i razvoj u iznosu od 11 milijardi dolara, kao i više od 76,000 stručnjaka koji rade u više od 180 zemalja.
Izvor: Ericsson

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi