Objavljeni sistemski zahtevi za Hitman betu

Pre nego što započnete preuzimanje bete, u prilogu možete pogledati neophodne sistemske zahteve igre

Vlasnici PC gejming mašina željno očekuju IO Interactive-ov Hitman ribut, a samu igru će imati prilike da probaju u predstojećoj beta fazi. Pre nego što započnete preuzimanje bete, u prilogu možete pogledati neophodne sistemske zahteve igre.
Korisnicima će za početak trebati Windows 7 64-bitni sistem, a od minimalnog hardveskog zahteva je neophodan Intel Core i5-2500K ili AMD Phenom II X4 940 procesor, 8 GB RAM memorije, NVIDIA GeForce GTX 660 ili Radeon HD 7870 grafička karta i DirectX 11. Što se tiče preporučenog hardverskog zahteva neophodan je Intel Core i7 3770 ili AMD FX-8350 procesor, 8 GB RAM memorije, Nvidia GeForce GTX 770 ili AMD Radeon R9 290 grafička karta.
Hitman beta počinje za konzolne korisnike 12. februara, i završava se 15. februara, dok će PC korisnici moći da igraju betu od 19. februara do 22. februara.
Pristup beti je garantovan samo onima koji su preorderovali digatalni primerak igre, bilo da je u pitanju Full Experience, Intro Pack, ili Collector’s editions varijanta. Izdavač Square Enix je prethodno izjavio da kupci preoderovanih fizičkih kopija neće imati pristup beti.
Objavni datum nove Hitman igre je zakazan za 11. mart i biće dostupna za PS4, PC, i Xbox One. Igra je originalno najavljena za kraj 2015. godine, ali je razvojni tim IO Interactive odlučio da doda dodatan sadržaj u igru. Igra će biti podeljena na epizode koje će biti dostupne tokom godine, a 11. marta će igračima biti dostupan samo prolog i prva misija. Sledeća misija koja će se odigravati u Italiji će biti objavljena u aprilu, a zatim misija u Maroku u maju.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi