Objavljeni PC sistemski zahtevi za Assassin’s Creed Syndicate

Za one koji igru planiraju da Assassin’s Creed Syndicate igraju na svojim PC uređajima, Ubisoft je objavio zvanične sistemske zahteve potrebne za pokretanje igre.

Assassin’s Creed Syndicate je trenutno dostupan za konzole, a za one koji igru planiraju da igraju na svojim PC uređajima, Ubisoft je objavio zvanične sistemske zahteve potrebne za pokretanje igre. Minimalmni PC zahtevi uključuju Intel Core i5 2400 @2.5GHz ili AMD FX 6350 @ 3.9GHz. Od igrača se zahteva i bar 6GB RAM-a ili više, a u domenu grafičke podrške, neophodna je bar NVIDIA GeForce GTX 660 ili AMD Radeon R9 270 kartica sa po 2GB RAM-a.Oni koji žele da pokrenu Assassin’s Creed Syndicate u nešto većim podešavanjima, moraće da imaju sisteme sa Intel Core i7 3770 @ 3.5GHz ili AMD FX 8350 @ 4.0GHz, bar 8GB RAM-a i NVIDIA GeForce GTX 760, GTX 970, ili AMD Radeon R9 280X sa 3-4GB VRAM-a. Oni koji nemaju sve od navedenih specifikacija, imaju još malo vremena da nadograde svoje sisteme, jer je Assassin’s Creed Syndicate planiran da se na PC-u pojavi 19. novembra.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi