Objavljena tizer fotografija Xiaomi Redmi Pro telefona

Nakon brojnih procurelih informacija, objavljena je prva zvanična tizer fotografija Xiaomi-jevog predstojećeg Redmi Pro telefona

Nakon brojnih procurelih informacija, objavljena je prva zvanična tizer fotografija Xiaomi-jevog predstojećeg Redmi Pro telefona. Na tizeru je i predstavljen direktor Xiaomi-ja, Lei Jun, koji drži uređaj u svojoj ruci.
Fotografija otkriva samo gornju polovinu poleđine telefona, ali je to i više nego dovoljno da potvrdi dizajn koji smo do sada viđali od drugih izvora.
529bdd8c486947a61571e5fbc393af6b_1.jpg
Xiaomi je već potvrdio da će Redmi Pro napajati MediaTek-ov Helio X25 čipset, koji dolazi sa deca-core procesorom klokovanim na 2.5 GHz. Što se tiče ostalih specifikacija, glasine navode da će uređaj imati 5.5-inčni full HD displej, 4 GB RAM memorije i dve zadnje kamere od 13 MP.
Uređaj će debitovati sutra, 27. jula, i koštaće oko 195 dolara, dok će njegova najskuplja varijanta koštati oko 210 dolara.
Xiaomi potvrdio da će Redmi Pro biti predstavljen 27. jula
Izvor: GSM Arena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi