Objavljen trejler za Dragon's Dogma Online igru

Nakon što je najavio Dragon's Dogma Online igru ranije ove nedelje, Capcom je objavio prvi trejler za svoj predstojeći free-to-play RPG za PlayStation konzole i PC

Nakon što je najavio Dragon’s Dogma Online igru ranije ove nedelje, Capcom je objavio prvi trejler za svoj predstojeći free-to-play RPG za PlayStation konzole i PC
Trejler prikazuje grupu igrača, svaki je različite klase, kako rade zajedno da pobede gabaritne protivnike kao što su zmajevi i druga monstruozna stvorenja. Takođe se može videti kratak pogled na neka mesta u gradovima u kojima će se igrači okupljati.

Najavljena u utorak, Dragon’s Dogma Online igra će biti objavljena u Japanu za PlayStation 3, PlayStation 4 i PC kasnije ove godine. Dragon’s Dogma Online će biti open-world igra, sa sličnom tematikom koja prati njene prethodnike Dragon’s Dogma (2012) i njenu Dark Arisen (2013) ekspanziju.
Međutim, u Dragon’s Dogma Online, igrači će moći da oforme grupe od 4 članova (a možda u nekoj budućnosti do cak 8 igrača) kako bi zajedno putovali po svetu i borili se protiv neprijatelja. Capcom navodi da će javna mesta za okupljanje moći da podrže čak do 100 igrača odjednom.
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi