Objavljen prvi gejmplej snimak iz igre Elder Scrolls Online Morrowind

Gejmeri će moći da odaberu da kreiraju nove karaktere u Vvardenfellu, čak i bez prethodnog kompletiranja sadržaja u Elder Scrolls Online.

Bethesda je upravo objavila prvi gejmplej trejler iz predstojeće ekspanzije The Elder Scrolls Online Morrowind. Video nam pruža prvi pogled na to kako ostrvo Vvardenfell izgleda u predstojećoj MMO igri. Uz video je objavljeno i nekoliko screenshot-ova. Kao što je već najavljeno, sadašnji gejmeri će moći odmah da putuju u Vvardenfell i uživaju u sadržaju odgovarajućeg nivoa, čim ekspanzija bude pokrenuta.
Gejmeri će moći da odaberu da kreiraju nove karaktere u Vvardenfellu, čak i bez prethodnog kompletiranja  sadržaja u Elder Scrolls Online. ESO: Morrowind će takođe doneti i prvu novu klasu otkako je igra pokrenuta koja nosi naziv Warden.
Za one koji vole p2p borbe, novi battlegrounds mod će biti uključen u Morrowind ekspanziju, suprotstavljajući timove jedne protiv drugih u okruženju nalik na Arenu. Morrowind ekspanzija će biti pokrenuta 6. juna za PC, Xbox One i PS4 platforme.
Skyrim i Fallout 4 i dalje imaju milione igrača

morrowind2.jpg 
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi