Objavljen najavni trejler za Mass Effect: Andromeda

BioWare je objavio najavni trejler za predstojeću igru Mass Effect: Andromeda. Video koji možete pogledati u prilogu nam prikazuje potragu čovečanstva za novim domom

BioWare je prvo objavio tizer a potom i pun najavni trejler za predstojeću igru Mass Effect: Andromeda. Video koji možete pogledati u prilogu nam prikazuje potragu čovečanstva za novim domom. Takođe možemo imati uvid u neke od Andromeda svetova kao i novi brod u igri nazvan Tempest.
Video nam pokazuje kako su čovečanstvo i druge vrste sposobne da rade zajedno ali i da se bore jedni protiv drugih. Mass Effect Andromeda će biti objavljen u Evropi 23. marta (21. marta u SAD) za Xbox One, PC i PlayStation 4 platforme. Multiplejer test igre je otkazan, pa ćemo morati da čekamo punu verziju igre. Ipak, neki deo igre ćemo videti i pre toga jer će od 16. marta na EA Access na Xbox One konzoli i preko Origin Accessa za računare, BioWare pokrenuti manji deo za gejming.
Multiplejer u Mass Effect: Andromeda će imati mikrotransakcije

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi