Objavljen datum izlaska igre DOOM (video)

Developer id Software i izdavač Bethesda Softworks su najavili da planiraju objavu igre DOOM za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme 13. maja

Developer id Software i izdavač Bethesda Softworks su najavili da planiraju objavu igre DOOM za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme 13. maja. Predstojeći naslov koji je već dugo u razvoju će doneti kampanju za jednog igrača, koja koristi klasičnu premisu serije u kojoj se gejmer ponovo bori sa demonima uz širok spektar oružja i lokacija.
Objavljen je i novi trejler koji nam pruža neke nove detalje o interakciji gejmera sa “Hell-om”. Doom će takođe imati i multiplejer koji će ponuditi neke modove a gejmeri će imati pristup i SnapMap game editoru. id Software i Bethesda su takođe otkrili novu Collector’s Edition verziju igre uz koju će dolaziti Revenant statua koja ima metalnu osnovu a osvetljena je LED osvetljenjem. Ta verzija igre će koštati 120 dolara. DOOM je baziran na novom id Engine 6 koji bi trebao da donese znatna grafička poboljšanja.
Bethesda objavila nove screenshotove DOOM igre

Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi